Duurzaamheidsadviseur

Rosmalen

24 tot 32 uur per week

Voor Qbus Duurzaam, een groeiende organisatie gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van verduurzamingsprojecten voor woningen en gebouwen, zoekt Werelds een enthousiaste Administratief Medewerker. Ben jij iemand die graag dingen regelt en je naaste collega ontzorgt op administratief gebied? Wil jij graag werken in een prachtig kantoor met leuke collega’s en goede koffie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als ondersteunend medewerker speel je een proactieve rol bij het ondersteunen van jouw collega’s op diverse administratieve gebieden. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten op verschillende niveaus, zoals bewoners, projectleiders en bouwbedrijven. Daarnaast zorg je voor diverse facilitaire zaken, zoals het beheren van de voorraad kantoorartikelen en het regelen van interne en externe lunches en borrels.

De functie betreft een duo functie, waarbij het essentieel is dat je beschikbaar bent op vrijdag. De overige dagen en uren kunnen in overleg worden vastgesteld.

Jouw taken omvatten onder andere:

• Beheer van de agenda;
• Organisatie en voorbereiding van vergaderingen en besprekingen;
• Notuleren van actiepunten die voortkomen uit overleggen;
• Beheer van projectdossiers en ondersteuning bieden bij interne audits;
• Archiveren en verwerken van de post.

Functie-eisen

Voor de rol van Administratief medewerker voldoe je aan het volgende profiel:

• Je hebt bij voorkeur een succesvol afgeronde administratieve opleiding;
• Je hebt minimaal 1 tot 2 jaar relevante werkervaring;
• Je beschikt over gedegen kennis van MS Office;
• Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk;
• Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Qbus Duurzaam B.V. worden jouw inzet en betrokkenheid beloond met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Ze bieden een inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden omvatten een competitief salaris gebaseerd op kennis en ervaring. Je hebt uitzicht op een vast contract en kunt genieten van voldoende vakantiedagen voor ontspanning en tijd voor jezelf. Voor een verse gezamenlijke lunch wordt iedere dag gezorgd! We bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via externe trainingen en individuele begeleiding om je vaardigheden te verbeteren. Bij Qbus Duurzaam heerst een open en informele werksfeer waarin teamwork centraal staat.

Solliciteren?

Herken jij je in dit profiel en ben je toe aan een volgende stap? Dan ontvangen wij graag jouw reactie. Werelds in Mens & Werk verzorgt exclusief in opdracht van Qbus Duurzaam de werving en selectie voor deze vacature. Ben je enthousiast over deze vacature? Stuur dan jouw CV met motivatie naar Rens Vogels: https://werelds.nu/vacature/administratief-medewerker-4/. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rens op 073-7506617.