Binnenmilieu profielmeting

Binnenmilieu profielmeting

Een energiezuinige woning is nog niet altijd een gezonde en comfortabele woning. Door een binnenmilieuprofielmeting uit te voeren voor het energetisch verbeteren van een woning en het comfort en gezondheid van een woning te voorspellen aan de hand van de voorgenomen voorzieningen voorkomt veel klachten achteraf.

Een uitgebreide binnenmilieuprofielmeting behandeld de belangrijkste aspecten die te maken hebben met het comfort en de gezondheid in een woning. Er zijn veel zaken die invloed hebben op de kwaliteit van het binnenmilieu in een woning, luchtverversing, vocht en schimmel, verbrandingsgassen, thermisch comfort in de winter, oververhitting in de zomer, installatiegeluiden, geluidsisolatie en daglichttoetreding hebben allemaal hun invloed. Met onze methode brengen we op een snelle en effectieve manier het binnenmilieu in kaart.

een-gezond-binnenklimaat

Wilt u advies?

Neem vrijblijvend contact op met Qbus Duurzaam om u te laten informeren over de mogelijkheden van een een gezond binnenklimaat. Wij adviseren en ontzorgen u graag in dit traject.